Energibesparende vannkjølt klimaanlegg for klesfabrikk

Felles arbeidsmiljø for klesfabrikkverksteder:

1. Verkstedet er relativt varmt og støyende, og de ansatte på verkstedet jobber veldig hardt. Arbeid i dette miljøet over lang tid vil medføre visse helserisikoer for de ansatte.

2. For varme og tette klesfabrikker er det vanskelig å beholde verkstedtalenter til tross for god lønn og goder. Fordi samfunnet er i stadig utvikling, stiller alle store krav til bo- og arbeidsmiljø. Selv om jobben er svært godt betalt, vil omløpshastigheten på ansatte øke mye dersom miljøet ikke er bra.

Kjøleprosjekt av klesfabrikkverksted:

Produksjonsverkstedet til klesfabrikken dekker et område på 1800 kvadratmeter og er en bungalowkonstruksjon i betong. Opprinnelig ble det installert 6 5-hestekrefters husholdningsklimaanlegg. Innendørsplassen er imidlertid stor, det er mange mennesker, vindusglasset absorberer mye varme, og det er mye varmeutstyr, så verkstedkjøleeffekten oppnås helt ikke, og strømforbruket er også høyt. Derfor fant den ansvarlige for bedriftsfabrikken produsenten av Xikoo vannkjølte og energibesparende klimaanlegg, og ønsket å vite mer om kjøleeffekten til XIKOO fordampende kjøling og energisparende klimaanlegg, og om strømforbruket kan være lavere enn for husholdningsklimaanlegg.

I henhold til den faktiske situasjonen til klesfabrikkens produksjonsverksted, personalsituasjonen, varmegenereringssituasjonen osv., beregnet og installerte ingeniørsjefen for XIKOO 6 XIKOO Industrial Evaporative Cooling Energibesparende klimaanlegg-Horizontal Jet-modeller for kjøling av plagget fabrikkproduksjon verksted.

1

xikooIndustriell fordampende kjøling Energibesparende klimaanlegg- Horisontale jetmaskiner er hengt opp og installert over vinduets vegg. Ved løping leveres den kalde luften gjennom to strålehull. Den kalde luften kan leveres til området med folk først, og det midterste området begynner å kjøle seg ned, og dekker deretter raskt de omkringliggende områdene av klesfabrikkverkstedet for å kjøle seg ned, for raskt å oppnå formålet med å kjøle ned fabrikkverkstedet .

Da kjøleeffekten endelig ble akseptert, var den ansvarlige for selskapet svært fornøyd og mente at Xikoo Industrial Evaporative Cooling Energisparende klimaanlegg burde installeres tidligere. Ikke bare er kjølingen god, men den sparer også energi og strøm enn husholdningsklimaanlegg.

 


Innleggstid: 14. august 2024