E fa'afefea ona fai se ea malulu ole la?

Ea malulu laose auala fou ma fa'alelei le si'osi'omaga e fa'afefe ai le vevela i na masina vevela vevela. O nei masini e fa'aogaina ai le malosi o le la e fa'amalie ai le ea, ma avea ai ma mea e taugofie ma gafatia e suitulaga i iunite fa'aalili masani. Afai e te manaʻo e faʻaogaina le malosi o le la e fai ai sau lava ea malulu o le la, o le taʻiala taʻitasi lea i le auala e fai ai seea malulu la.

Muamua, ao mai mea e manaʻomia, e aofia ai se tamaʻi ili, se la, se pamu vai, se faatanoa vai, ma ni paipa PVC. O le a faʻaaogaina faʻamalo e faʻasalalau ai le ea, ae o le a maua ai e paneta o le la le malosi e manaʻomia mo le malulu. O le pamu o le a nafa ma le pamuina o le vai mai le faatanoa i paipa PVC, lea e malulu ai i le ea ona toe faʻafoʻi atu lea i le potu.

faiga o le la

Amata i le fa'apipi'iina o le paipa PVC i totonu o se fa'avaa e mafai ona ofi ai le fala fa'asusu vai. O nei pads o le a avea o se masini malulu ma a oʻo atu le ea i totonu ia i latou, o le a faʻamaluluina aʻo leʻi feulaina i totonu o le potu e le ili. Sosoo ai, fa'afeso'ota'i le pamu vai i le tane ma le paipa PVC, ia mautinoa e mafai ona tafe sa'o le vai i totonu o le masini.

A mae'a loa le fausaga faavae, fa'apipi'i se ili i le la, ma ia mautinoa o lo'o fa'atulaga e feula ai le ea i luga o le fata susu. Mulimuli ane, fa'afeso'ota'i paneta o le la i le pamu vai e fa'aola ma fa'aauau pea le tafe o le vai i totonu o le masini.

Ina ua uma leea malulu laua fa'apotopoto ma fa'afeso'ota'i, tu'u i se nofoaga la e fa'ateleina ai le fa'aogaina o le malosi o le la. A'o fa'aola e ave o le la ia paneta o le la, o le a amata ona galue le masini malulu, ma maua ai se tafega faifaipea o le ea malulu ma le faafouina.

E ala i le mulimuli i laasaga o loʻo i lalo, e mafai ona e fatuina lau lava ea malulu o le la ma fiafia i faʻamanuiaga o se fofo faʻamafanafanaga gafataulimaina ma taugofie. E le gata o le a e sasaina le vevela, ae o le a e faʻaitiitia ai foi lou tulagavae kaponi ma saofagā i se lumanaʻi lanumeamata, sili atu ona gafataulimaina.


Taimi meli: Apr-29-2024