Ea malulu vai mo Guangzhou e-pisinisi paka tele galuega faatino malulu ofisa

Guangzhou e-pisinisi paka tele galuega faamafanafana ofisafa'atasi ai ma le ea malulu vai, o le ofisa paka e-pisinisi i luga o le fogafale lona tolu (e le o le taualuga), fausaga piliki-sima, o le aofaiga atoa o le ofisa e 120 sikuea mita, 60 mita le umi, 20 mita lautele, 3.3 mita le maualuga, o le ofisa o loʻo toʻatele tagata. , e tusa ma le 80 tagata.

Fai mai le tagata faʻatau e mafai e le ofisa ona oʻo i le 36 ℃ i totonu i le taimi o le maualuga o le vevela i le taumafanafana. O le tagata mautotogi muamua na faʻapipiʻiina le 10 5p faʻaofuofu iunite, ae o le faʻaaliga o le aʻafiaga o le malulu e matua leaga lava, o lea na te leʻi mafaufau ai e faʻapipiʻi lenei mea. O lo'o fa'afou nei le ofisa o le tagata fa'atau, ma e mana'o o ia i se vaifofo e maualalo le tau fa'afaigaluegaina, maualalo le fa'aaogaina o le eletise, ma lelei le fa'amafanafanaga. Fai mai o le ea malulu tutotonu na mamanuina muamua, faatasi ai ma se tupe faʻaalu e tusa ma le 25W ma le faʻaaogaina o le eletise e tusa ma le 100KW / H; na fuafuaina foi le ea malulu masani Midea 20 5P, faʻatasi ai ma se tupe faʻaalu atoa o le 18W ma le faʻaaogaina o le eletise o le 80KW / H; e maualuga le tau ma maualuga le faʻaaogaina o le eletise. O lea ou te manaʻo i se vaifofo malulu ma se tau maualalo, faʻaogaina o le eletise ≤50KW / H, ma le pulea o le vevela i le 26 ℃ ± 1 ℃.

ea malulu vai

E ala i fesoʻotaʻiga ma le tagata faʻatau, na matou aʻoaʻoina ai le tulaga i le ofisa ma ona manaʻoga malulu. Na matou mamanuina seti 6 o XIKOOfa'asao malosi tau alamanuiavai maluluea malulu SYL-ZL-25 faʻataʻitaʻiga. Ona o le talimalo o leneifalegaosi'u malosi-sefe ea maluluo se sitaili tu i luga o le fola, e tuʻu ma faʻapipiʻi i luga o le puipui. O lo'o fa'apipi'i le vaega i fafo i le alalaupapa i fafo i le fogafale muamua mo le fa'amama faigofie o le vevela.

O le faʻamafanafanaga o le ofisa faʻamaeʻaina i le faaiuga o le taimi o le vevela o le ea i fafo e 36 ℃ i le taumafanafana, o le maualuga o le vevela i totonu o le ofisa e mafai ona pulea i le 24-26 ℃, ma le vevela autu o le faʻasaoina o le eletise. ea malulu e 13-15 ℃. A umafale gaosi eletise-ea maluluo loʻo faʻaalia, o le suʻega moni o le mana o le 20KW / H, e sili atu ma le afa itiiti ifo nai lo le manaʻomia o le mana manaʻomia e le tagata faʻatau. A oʻo i le 25 ℃ le vevela seti, o le a le galue le compressor pe a uma ona oʻo i lenei vevela ma ulufale i le faʻaogaina o le eletise. O lea fa'aaogaina o le malosi e mafai ona maua ai sea fa'amalieina a'afiaga, ma e matua fa'amalieina le tagata fa'atau.

ea malulu laveai


Taimi meli: Iul-01-2024