O le a le ese'esega i le va o le ea malulu feavea'i ma fale gaosi evaporative ea malulu?

Faatasi ai ma le faʻaaogaina lautele oea maluluma tagata faʻaoga 'faʻateleina manaʻoga mo ia, o le faʻatinoga o loʻo faʻateleina ma sili atu le mamana, ma o le faʻaogaina ma le faʻapipiʻiina o siosiomaga e faʻalauteleina. I le taimi nei, o faʻataʻitaʻiga masani e faʻaaogaina e feaveaʻiea malulu ma mautufale gaosi ea malulu. E toatele tagata o le a fesili, o le a le eseesega i lo latou va? Afai e te fai atu e te faʻaaogaina i lau lava faleaoga, o le fea e sili? Ona o le aso nei, o le faatonu o le a faailoa mai le eseesega i le valatou.

Alamanuia evaporative ea malulufaʻapipiʻi faʻapipiʻi masini, e masani ona tautau i luga o le puipui i fafo pe faʻapipiʻi i luga o le eleele, ma o le ea malulu malulu ma faʻamamāina e le ea malulu o le siosiomaga e auina atu i totonu o le potu mo le faʻamafanafanaina e ala i le faʻaogaina o le ea. O le ituaiga faʻamautu o le faʻapipiʻiina lea o le ea malulu o le siosiomaga i luga o se seti o fata e faia i uʻamea uʻamea uʻamea, ma faʻapipiʻiina i se tulaga faʻaleleia ma puipui puipui. I lalo o tulaga masani, o le filifiliga muamua lea pe a mamanuina se fuafuaga faʻapipiʻiina o le ea malulu. O le lelei o le ituaiga faʻamautu o le faʻamafanafanaina lea o le ea fou i fafo, faʻamamaina ma tuʻuina atu i totonu o le potu, ma le lelei o le ea, mama, fou, malulu ma leai se manogi. O le ituaiga faʻamau e masani ona tautau i luga o le puipui i fafo, ma e le nofoia avanoa i totonu, o se avanoa sili foi.

Fe'avea'i ea malulu, tatou te iloa uma mai le igoa e mafai ona feaveai. O le uiga o masini feavea'i e fa'alelei le si'osi'omaga e mafai ona tulei ma fa'anofo i so'o se mea e mana'omia ai le malulu. E leai se manaʻoga mo kamupani inisinia e faʻapipiʻi i luga o le saite, lea e faʻaitiitia ai mea faʻapipiʻi faʻaaogaina mo masini inisinia. Na'o le fa'apipi'i o se aofaiga talafeagai o vai paipa mama ma fa'apipi'i le eletise e fa'aoga ai. O lona fa'aoga lautele e aofia ai: nofoaga i fafo, faleoloa Initaneti ma nofoaga fa'afiafiaga, ma falegaosi'oga fa'aa'oa'oga fa'apitonu'u. O faʻaletonu o le ea malulu faʻafeiloaʻi feaveaʻi e: pe a tuʻuina le ituaiga feaveaʻi i totonu, o loʻo i totonu, ma e leai se ea fou e ulu atu i fafo, o le mea lea o le a sili atu ona vaivai le lelei o le ea nai lo le faʻapipiʻiina o le masini inisinia i fafo. . O le lona lua e tele fo'i avanoa i totonu. E fa'aogaina fo'i ea fe'avea'i i nisi o nofoaga e le mafai ona tautau ai fa'alili i fafo.

feavea'i malulu ea

alamanuia ea cooler masini ma feaveai ea cooler e lua uma a latou lava laina talosaga. A filifilia e tagata fa'aoga, e mafai ona latou faia ni iloiloga atoatoa e fa'atatau i le tulaga moni o le si'osi'omaga fa'apipi'i i luga ole laiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nofoaga e tele le malulu ma o loʻo i ai le toʻatele o tagata faigaluega, e fautuaina e faʻapipiʻi le ea malulu fale gaosimea e fai ma ala o le ea mo le tuʻuina atu o le ea ma le malulu. Afai e toalaiti tagata ma e le tele le nofoaga malulu, e mafai ona e mafaufau i le ea malulu feaveai. I lenei auala, e mafai ona e faʻasaoina tau faʻapipiʻi faʻapipiʻi aʻo faʻamautinoa le faʻamafanafanaga.

fale gaosi ea malulu


Taimi meli: Aukuso-12-2024